Bent u tevreden over buitenschools muziekonderwijs?

Wij willen graag weten of u tevreden bent met het buitenschoolse muziekonderwijs in de gemeente Putten. Daarom vragen wij iedereen die muziekles volgt of in groepsverband muziek speelt mee te doen aan het onderzoek.

Online vragenlijst

Er staat een online vragenlijst voor u klaar op de website www.muziekinputten.nl. Het invullen van de korte vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Uw deelname aan het onderzoek is vrijwillig en geheel anoniem. U kunt meedoen tot en met 3 februari 2019.

Uitkomsten

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Enneüs. De uitkomsten worden in maart 2019 bekend gemaakt op de website www.putten.nl. Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek overweegt de gemeente Putten of verbetering van het Puttense muziekonderwijs nodig is.