Stichting Leergeld zoekt bestuursleden

De vier gemeenten Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Putten hebben de handen ineengeslagen om Stichting Leergeld op te richten. Voor deze stichting zijn we op zoek naar bestuursleden die zich willen inzetten voor deze stichting.

Stichting Leergeld logoStichting Leergeld biedt kansen aan kinderen van 4 tot 18 jaar die leven in een gezin met minimale financiële middelen. Lang niet alle kinderen krijgen gelijke kansen. Sommige ouders kunnen het lidmaatschap van verenigingen of een schoolreisje niet betalen. Leergeld helpt deze kinderen. Bijvoorbeeld door het vergoeden van het schoolreisje of voetbalschoenen te kopen. Op die manier zorgt Leergeld ervoor dat alle kinderen kunnen meedoen!

Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk en wilt u graag iets betekenen voor kinderen die leven in armoede? Hebt u ervaring met besturen en/of leiding geven? Dan zijn wij op zoek naar u. Mocht u interesse hebben of wilt u meer weten over wat de functie inhoudt? Dan kunt u tot en met 7 december 2018 contact opnemen met Lotte Heijs via l.heijs@harderwijk.nl.