Puttense inwoners gaan samen aan de slag tijdens de opschoondag

Zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. De gemeente Putten doet ook dit jaar weer mee met Nederlands grootste schoonmaakactie. Doel is om samen onze mooie gemeente een voorjaarsschoonmaak te geven. Ruim 400 inwoners van Putten gaan zaterdag actief aan de slag tijdens de Landelijke Opschoondag.

De volgende groepen hebben zich ook dit jaar weer aangemeld: Stichting Natuur- en Milieubescherming, de Wandelclub, groep Arlersteeg, Stichting Grensverleggende Talenten, Wij Putten, Chr. Gereformeerde Kerk en ook diverse bewonersgroepen uit de buurtschappen Huinen, Krachtighuizen en Diermen doen weer mee. Christelijk College Groevenbeek en de jachtopzieners starten zelfs al een dag eerder. Een speciale vermelding is er voor Scouting Kon-Tiki. Niet alleen doen zij dit jaar opnieuw mee met een supergroep van 130 scouts, ze zijn ook nog eens jarig! Op 26 april bestaat Scouting Kon-Tiki 50 jaar.

Daarnaast steken ook veel individuele inwoners en vertegenwoordigers van de Puttense politiek de handen uit de mouwen. Zij verzamelen om 09.00 uur bij de gemeentewerf aan de Hoge Eng-West 12. Wethouder Koekkoek heet hen welkom.

Helpt u ook mee?

Inwoners die zich nog niet hebben opgegeven, maar wel willen meehelpen, kunnen zich zaterdagochtend 23 maart om 09.00 uur melden bij de gemeentewerf.