Mantelzorgcompliment aanvragen kan nog tot 30 oktober

Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war? Of is er iemand in uw omgeving met een beperking – een familielid, vriend of buur – voor wie uw hulp onmisbaar is? En hebt u in 2017 langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week onbetaald hulp geboden? De gemeente Putten wil u met het Mantelzorgcompliment graag bedanken voor wat u doet of heeft gedaan!

Het Mantelzorgcompliment is een bedrag van € 100,00. Dit bedrag kan worden overgemaakt op uw bankrekeningnummer of uitgekeerd worden in de vorm van VVV-bonnen. Daarnaast is het ook mogelijk om het als tegoed op te laden op de WCP-pas (besteedbaar bij ongeveer vijftig ondernemingen). Als u voor deze laatste optie kiest, krijgt u dit jaar nog eens € 10,00 extra op de WCP-pas als blijk van waardering van de Puttense ondernemers.

Aanvragen kan nog tot 30 oktober 2017 door het formulier in te vullen op de website van Stichting Welzijn Putten: www.swputten.nl. Mocht u hierbij ondersteuning kunnen gebruiken, kunt u dinsdagmorgen of vrijdagmiddag langskomen om de aanvraag samen met een medewerker in te dienen. Stichting Welzijn Putten is te vinden in Stroud, Harderwijkstraat 19 (tegenover Hof van Putten).

Uitgelicht