#7dagenwater challenge: 17 juni t/m 23 juni

JongPutten en JOGG-Putten dagen jou uit om mee te doen aan de #7dagenwaterchallenge. De challenge start op maandag 17 juni 00.00 uur en duurt tot zondag 23 juni 23.59 uur. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeïne en/of alcohol drinken. 7 dagen alleen water, jij kan dat!

Ga de uitdaging aan!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Ga dan de uitdaging aan! Meld je voor 13 juni aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit thuis. Je kunt meedoen met je klas, vriendengroep, gezin of je bedrijfsafdeling. Met je aanmelding kan je ook winnen! We verloten per gemeente: bidons voor je hele klas, een sportkrat met bidons voor je sportteam of unieke waterkaraffen voor thuis of op het werk.

Drink kraanwater

Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Water is de beste dorstlesser en geeft je betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal wordt; water mee naar school, tijdens het sporten een bidon mee en op tafel een kan (fruit)water.

Jongeren op Gezond Gewicht

JongPutten is onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht Noord-Veluwe (JOGG). JOGG Noord-Veluwe en Vitens organiseren de waterchallenge in deze 8 gemeenten op de Noord-Veluwe: Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten.