Meld storingen aan de openbare verlichting

De dagen worden steeds korter en een groot deel van onze activiteiten doen we nu als het buiten donker is. Goed werkende openbare verlichting is daarom van groot belang. Voor de verkeersveiligheid, voor het gevoel van sociale veiligheid en om mogelijke criminaliteit in het ‘licht’ te zetten.

Meld uitgevallen openbare verlichting

Wij vragen u om uitgevallen openbare verlichting te melden. Dan kunnen wij dit zo snel mogelijk repareren. Denk niet dat de buurman het wel zal melden. Wij ontvangen liever een melding teveel, dan een melding die pas binnenkomt als de verlichting al een paar dagen uit is. Meld ook schade aan lichtmasten en informatie over verdachte situaties.

Waar melden?

Tijdens kantooruren geeft u storingen door aan de gemeente via:

Buiten kantooruren en in het weekend geeft u storingen (waarbij de hele straat of een wijk uit is) en schade aan lichtmasten door aan onderhoudsaannemer Dynniq via:

  • telefoonnummer (088) 3966 477.

Wat doorgeven?

Vermeld de straatnaam en lichtmastnummer(s). U vindt het lichtmastnummer bij elke lichtmast op ongeveer 2 meter hoogte. Daar zit een sticker met gele achtergrond en zwarte letters. Als de verlichting in de hele straat of wijk uit is, meld u dit uiteraard ook. Geef ook u contactgegevens door. Dan nemen wij contact met u op bij vragen, voor uitleg als de storing lang duurt of als we de storing hebben opgelost.

Kijk voor meer informatie op www.putten.nl/straatverlichting