Roze wolk voor familie Van de Zande

Willem en Marianne van de Zande, de trotse ouders van Lisa, kregen vandaag van burgemeester Henk Lambooij een bijzonder koffertje. Hun kleine meid is de eerste baby van oktober 2017 in de gemeente Putten. En daarmee de eerste baby die geboren is in de brandpreventieweken.

Foto Roze wolkIn het koffertje zitten onder andere een rookmelder, vluchtsleutel en een rompertje. Want tijdens de brandpreventieweken wil de brandweer jonge ouders er extra op wijzen hoe belangrijk veiligheid in huis is. Zo wordt de roze wolk geen rook rookwolk! Krijg je ook een baby deze maand? Dan ontvang je bij de aangifte een geboortetasje.

Kijk op www.verkleindekansopbrand.nl voor handige tips om zelf brand te voorkomen of te herkennen.