Beperkte dienstverlening tijdens verhuisweek

De gemeentelijke organisatie verhuist in de week van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september terug naar het gemeentehuis. De publiekswinkel aan de Verlengde Dorpsstraat is die week grotendeels open, maar de dienstverlening is beperkt door de verhuizing. Daardoor kan het bijvoorbeeld langer duren om documenten in orde te maken. Daarnaast zijn onze medewerkers tijdens de verhuizing beperkt telefonisch bereikbaar. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Openingstijden Publieksbalies

De publieksbalies zijn ook in de verhuisweek van 08.30 tot 12.30 uur geopend en tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Let op: op vrijdag 13 september zijn de publieksbalies tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar.

Openingstijden Burgerzaken

De afdeling Burgerzaken is ook in de verhuisweek van 08.30 tot 12.30 uur en op donderdag tot 20.00 uur geopend. U kunt dan zonder afspraak bij ons binnenlopen. Als u een afspraak maakt, dan kunt u ook ‘s middags terecht.

Opgelet

Maandag 16 september zijn alle locaties gesloten voor publiek. De reden is een speciale dag voor het personeel. Ook zijn wij die dag niet telefonisch bereikbaar. Vanaf dinsdag 17 september staan wij voor u klaar in het vernieuwde gemeentehuis!

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het vernieuwde gemeentehuis leest u in de speciale openingskrant die wordt bijgevoegd in het Puttens Weekblad van woensdag 11 september.