Vliegroutes Lelystad Airport

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu gaat informatiebijeenkomsten houden over de vliegroutes van Lelystad Airport.

April 2019. Dan opent Lelystad Airport zijn deuren voor vakantievluchten binnen Europa en andere bestemmingen rond de Middellandse Zee. Lelystad Airport neemt samen met Eindhoven Airport een deel van het vliegverkeer van Schiphol over. Waardoor Schiphol meer ruimte krijgt voor zakelijk vliegverkeer. Dat is goed voor de concurrentiepositie van Nederland. Lelystad Airport brengt meer banen in de regio rond de luchthaven. Maar er komen ook meer vliegtuigen over in uw buurt. Dat gaat zorgen voor extra hinder. Vooral dat laatste heeft de afgelopen maanden voor veel onduidelijkheid gezorgd.

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu gaat informatiebijeenkomsten houden over de vliegroutes van Lelystad Airport. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de Alderstafel voor Lelystad Airport, de Luchtverkeersleiding Nederland en het Commando Luchtstrijdkrachten. De bijeenkomsten zijn bedoeld om deze onduidelijkheden weg te nemen, de routes toe te lichten en te luisteren naar uw vragen.

  • Dinsdag 19 september, 19.30-22.00 uur - Zwolle
  • Woensdag 20 september, 19.30-22.00 uur - Steenwijk
  • Dinsdag 26 september, 19.30-22.00 uur - Apeldoorn
  • Woensdag 27 september, 19.30-22.00 uur - Ede
  • Woensdag 4 oktober, 19.30-22.00 uur - Balk

U kunt u aanmelden via www.informatiebijeenkomstenLelystadAirport.nl.

 

Uitgelicht