Opmerking: Iets doen aan overlast beukenblad, door bladcontainers ook in het voorjaar te plaatsen en vaker de veegwagen langs te sturen (Bijsteren).

Om overlast van bomen die de gemeente onderhoud te verminderen, plaatst de gemeente in de periode van oktober tot december bladkorven. Inwoners kunnen het bladafval gratis in de bladkorven kwijt. In de periode dat er geen bladkorven staan, kunnen inwoners bladafval gratis aanbieden bij het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5. Daarnaast veegt de veegwagen 7 à 8 keer per jaar in de wijken. Dit is wel afhankelijk van het vervuilingsbeeld op straat. De veegwagen veegt niet op plekken die voldoen aan een schoon straatbeeld. Dit zijn plekken waar geen zand, zwerfvuil of blad ligt.

Hebt u een melding over de openbare ruimte, dan kunt u dit doorgeven via www.verbeterdebuurt.nl. U kunt ook contact opnemen met het Meldpunt via telefoonnummer (0341) 359 686 of stuur een e-mail naar meldpunt@putten.nl.