Opmerking: Spreekuur B&W voor inwoners

Burgemeester en wethouders hebben geen vast spreekuur voor inwoners. Als u de burgemeester of een wethouder wilt spreken, kunt u in overleg met het bestuurssecretariaat een afspraak inplannen.

Het advies is om eerst uw vraag aan een van de medewerkers te stellen, zij kunnen vaak sneller en inhoudelijk antwoord geven. U kunt uw vraag stellen via telefoonnummer (0341) 359 611 of via een e-mail aan info@putten.nl. Uiteraard kunt u ook tijdens de openingstijden even langskomen.

Inwoners die na overleg met een medewerker de burgemeester of een wethouder willen spreken, kunnen telefonisch een afspraak maken met het bestuurssecretariaat via telefoonnummer (0341) 359 710. U kunt ook een e-mail sturen naar secretariaat@putten.nl met uw naam en telefoonnummer. Het bestuurssecretariaat neemt dan contact met u op.

Bij het inplannen van de afspraak geeft u aan waar de afspraak over gaat. De burgemeester of wethouder kan zich dan voorbereiden op het gesprek. Bij het gesprek is zoveel mogelijk een vakambtenaar aanwezig.