Opmerking: Toezicht parkeren bij Korenbloemschool. / Halvinkhuizerweg wordt wel druk d.m.v. geparkeerde auto's. Uitzicht regelmatig belemmerd.

De gemeente heeft contact opgenomen met school De Korenbloem, met het verzoek om ouders te attenderen op het parkeren rondom de school. We hopen dat hiermee het parkeerprobleem is opgelost. Als de verkeersveiligheid toch in het geding komt, kan er handhavend opgetreden worden door o.a. de gemeentelijk opsporingsambtenaren.

Aan beide kanten van de Halvinkerhuizerweg mag geparkeerd worden. Een bestuurder mag zijn voertuig niet binnen 5 meter voor het kruispunt parkeren. Hiermee kan het uitzicht belemmerd worden en dus de verkeersveiligheid in het geding komen. Als dit het geval is wordt er  handhavend opgetreden door o.a. de gemeentelijk opsporingsambtenaren.