Opmerkingen: De hangjongeren weghouden bij Puttens Modeshop / Rumoerige jongeren maken weleens iets kapot (bijv. bij de rotonde Nijkerkerstraat/Henslare). Dit zou misschien beter in de gaten gehouden kunnen worden door de politie.

Er wordt toezicht gehouden op plaatsen waar jongeren rondhangen en overlast veroorzaken. Overlastplekken waar meldingen over binnenkomen, worden tijdens surveillance meegenomen door de gemeentelijke opsporingsambtenaren (BOA’s) en de politie. De jongeren worden eventueel aangesproken op hun gedrag en bij een overtreding kan een boete gegeven worden.

Om overlast van hangjongeren terug te dringen, is het noodzakelijk dat melding gedaan wordt bij het Meldpunt via www.verbeterdebuurt.nl. U kunt ook contact opnemen met het Meldpunt via telefoonnummer (0341) 359 686 of stuur een e-mail naar meldpunt@putten.nl. Buiten de openingstijden van het gemeentehuis kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.