Nieuws

• Telefoonstoring: algemene nummer (0341) 359 611 tijdelijk niet bereikbaar 19 maart 2019

Door een telefoonstoring zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op ons algemene nummer (0341) 359 611. Als u ons belt krijgt u de boodschap dat de medewerkers van de Servicebalie in gesprek zijn. Maar zij kunnen de telefoon helaas niet opnemen. Onze leverancier is druk bezig om de storing samen met KPN op te lossen.

Wilt u toch uw vraag stellen? Mail dan naar info@putten.nl of probeer het later nogmaals. Excuses voor het ongemak!

• Overzicht planning wegwerkzaamheden Putten

Het overzicht geeft een voorlopige planning van de wegwerkzaamheden in Putten aan. Bepaalde omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de planning niet altijd haalbaar is. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

• Gooi geen vochtige toiletdoekjes in het toilet 04 maart 2019

De gemeente verzoekt u om geen vochtige toiletdoekjes in het toilet te gooien. Dit kan verstoppingen veroorzaken in het riool en zelfs de pompen van de rioolgemalen kunnen hierdoor vast lopen. U kunt een bijdrage leveren dit te voorkomen door vochtige toiletdoekjes in de luierafvalzak te gooien. Helpt u mee?

• Noord-Veluwe aan de slag met verduurzaming 01 maart 2019

Duurzaamheid en aardgasvrij zijn belangrijke maatschappelijke thema’s. Dat bleek wel tijdens de informatieavond over verduurzaming voor Vereniging van Eigenaren (VvE’s) in Harderwijk. De goedbezochte bijeenkomst van vorig week – met 180 aanwezigen – ging in op onderwerpen als energiebesparing, zonnepanelen en Nul op de Meter. De avond werd georganiseerd door de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Putten in samenwerking met energieloket Veluwe Duurzaam en het VvE Energieloket Gelderland.

• Rimpeler fase 2 van start 25 februari 2019

Deze week gaat fase 2 van de wijk Rimpeler van start.

• Prijswinnaars kerstbomenactie 25 januari 2019

Woensdag 23 januari overhandigde wethouder Koekkoek de prijzen aan de winnaars van de kerstbomenactie.