• Putten verkozen als Koploper Cliëntondersteuning 14 november 2018

De gemeente Putten is door de VNG, Ieder(In) en de Koepel Adviesraden Sociaal Domein geselecteerd als 1 van de 14 Koplopergemeenten Onafhankelijke Cliëntondersteuning. De koplopers nemen een ambassadeursfunctie op zich door 2 jaar lang in de eigen regio aandacht te besteden aan cliëntondersteuning. Daarnaast gaan koplopers aan de slag om het eigen beleid op dit thema verder te ontwikkelen, te vernieuwen en te verbeteren.

• Participatieraad Putten zoekt twee nieuwe leden 13 november 2018

De Participatieraad Putten zoekt twee enthousiaste leden: een nieuw lid voor één van onze werkgroepen en een nieuw lid die de PR verzorgt. Reageren kan tot uiterlijk 1 december 2018.

• Dialoogavond over arbeidsmigranten 08 november 2018

In de gemeente Putten is een aantal bedrijven gevestigd waar, naast mensen uit Putten en omgeving, ook mensen uit andere Europese landen werken. De integratie en huisvesting van deze arbeidsmigranten is niet direct een gemeentelijke verantwoordelijkheid, maar raakt onze gemeente en gemeenschap wel. Daarom wil het college van burgemeester en wethouders bij dit vraagstuk stil staan.

• Herinner je je Putten 08 oktober 2018

Voor het Verhaal van Putten zijn we op zoek naar mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen. De verhalen van oudere generaties schetsen samen een beeld van hoe het leven in Putten was. Tijdens de oorlog en de razzia, maar ook tijdens de wederopbouw en in de jaren ’50, ’60 en ’70 van de vorige eeuw.

• Wij doen mee met de E-waste Race! U ook? 08 oktober 2018

De leerlingen van de basisscholen Steenenkamer en Diermen doen mee aan de E-waste Race en hopen dat u hen helpt met het verzamelen van spullen. Zij schrijven: