Alcohol en sportvereniging

Helaas is er te weinig animo voor de informatie avond Alcohol en Sport voor sportverenigingen aanstaande maandagavond 23 mei. Deze gaat dus niet door! Zelfstandig met het thema aan de slag kan natuurlijk altijd. Vanuit de gemeente, JongPutten, jongerenwerk Jeugd-Punt of je eigen sportbond zijn hier diverse mogelijkheden in. Kijk ook eens op de website: http://www.stichtingjeugdenalcohol.nl/

 

Het onderwerp alcohol en sport(verenigingen) is op het moment erg actueel in onze gemeente. Op maandagavond 23 mei komen dr. Nico van der Lely (Stichting Jeugd en Alcohol) en Marit van Genderen (van NOC*NSF) naar Putten om met sportverenigingen in gesprek te gaan. Tijdens de bijeenkomst gaan we het gesprek met u aan over het belang van verantwoord alcoholgebruik en de ondersteuning die er beschikbaar is. Daarnaast zal er ruim aandacht worden besteed aan de dilemma’s waar u als bestuurder, barvrijwilliger, trainer/coach en/of ouder mee geconfronteerd wordt en hoe verschillende verenigingen hier mee omgaan.

Wilt u op een leuke manier meer te weten komen over alcohol binnen uw (sport)vereniging en wilt u reeds opgedane successen binnen uw vereniging delen? Meld u zich dan aan voor de bijeenkomst!

Datum: Maandag 23 mei van 19:30 uur tot 21:30 uur
Locatie: SDC Putten,  Roosendaalseweg 111
Kosten: Gratis
Voor wie: Bestuurders, trainers/coaches, barvrijwilligers en ouders/verzorgers.
Aanmelden: Stuur vóór 19 mei een e-mail met uw naam, vereniging, telefoonnummer en het aantal personen naar lvdkieft@putten.nl of telefonisch op 06-30994018.

Voor vragen over de avond kunt u contact opnemen met Lisette van de Kieft.

Bekijk hier de digitale uitnodiging. 

 

alcohol-drinken

 

 

Uitgelicht