Activiteiten en thema’s

 • SnoepGroente!

  Van 25 september tot en met 3 november is de campagne SnoepGroente in Putten. In deze weken proberen we snoepgroenten extra onder de aandacht te brengen om te laten zien dat het eten van snoepgroenten leuk, lekker en gezond is!

 • Natuurlijk Samen Spelen

  Vanaf april t/m de zomer worden er jaarlijks diverse spelmiddagen in de wijken van Putten georganiseerd. Hiermee worden moeders gestimuleerd om hun kinderen vaker te laten bewegen. PEC Zwolle-aanvoerder en JOGG-ambassadeur Bram van Polen bezoekt een aantal spelmiddagen om te laten zien dat spelen en lekker met elkaar bezig zijn de gewoonste zaak van de wereld is.

 • Receptenkwartet

  Maak kennis met het JOGG-Putten receptenkwartet! Met het receptenkwartet willen wij laten zien hoe leuk en gemakkelijk het is om gezond te eten en te koken. Je kunt de recepten op het kwartet zelf bereiden én het is ook nog eens een leuk gezelschapsspelletje voor het hele gezin!

 • DrinkWater!

  Mei is DrinkWater maand! Op diverse kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen zal dit thema jaarlijks terug komen.

 • 43 JOGG spelletjes

  Buitenspelen is voor iedereen! In je eigen wijk lekker naar buiten om te ontdekken en te spelen met vriendjes, vriendinnetjes én je ouders. Wij hebben voor jou 43 spelideeën op een rij gezet.

 • Feiten en cijfers JOGG 2014-2016

  Met deze factsheet worden de resultaten in Putten van de afgelopen drie jaar (2014-2016) gedeeld en teruggekeken op succesvolle campagnes.

 • #Lekkerbezug

  In schooljaar 2017-2018 organiseert Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) de campagne ‘#lekkerbezug’ in de regio Noord-Veluwe. Jongeren tussen de 12 en 19 jaar worden via online kanalen aangemoedigd om ‘lekkerbezug’ te zijn. De campagne start in september met promotiedagen op een aantal scholen in de regio.

 • Joggie

  29 november 2017

  Maak kennis met Joggie! Met Jongeren Op Gezond Gewicht willen we zoveel mogelijk kinderen én ouders enthousiasmeren tot het komen van een gezonde leefstijl. Om de gezonde leefstijl fun én aantrekkelijk te maken stellen we je voor aan Joggie!

Uitgelicht