Alette ter Borg

Foto van Alette ter Borg, trouwambtenaar gemeente Putten"Sinds 1994 draai ik mee in het team van ambtenaren van de burgerlijke stand. Ik houd van mensen en taal en dit werk geeft mij een unieke kans om mensen te ontmoeten en iets leuks te doen met taal. Ik vind het een eer als ik van een paar de huwelijksovereenkomst mag sluiten, want dat betekent dat men mij vertrouwen geeft. 

Voor elk bruidspaar probeer ik er iets bijzonders van te maken, steeds weer anders en met verrassende elementen. Voor zo'n plechtigheid op maat bezoek ik ze eerst om te overleggen hoe ze het graag willen hebben. Soms ga ik naar de bibliotheek voor informatie over een passend onderwerp. 

Mensen praten vaak over de nare dingen van het leven. Een trouwerij is een gelegenheid bij uitstek om het goede te benadrukken. Ik geloof in de goedheid van de mensen, zoals ik geloof in de lente als ik de sneeuwklokjes zie bloeien."

Ik zal het op prijs stellen wanneer men mij achteraf laat weten of de trouwerij naar tevredenheid is verlopen. Mocht dat niet zo zijn, dan wil ik mijn bijdrage aan de huwelijksvoltrekking in de toekomst verbeteren.

Contactgegevens

A. ter Borg-Guliker

Garderenseweg 34

3881 GL Putten

T (0341) 353 253

E aterborg@kpnmail.nl

Uitgelicht