Femmy Marinus

Foto van Femmy Marinus, trouwambtenaar gemeente PuttenFemmy Marinus (1964), ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik heb 15 jaar in Putten gewoond en ben sinds mijn huwelijk woonachtig in Ermelo.

Betrokken met de maatschappij en actief in pastoraal werk ontdek ik graag "de mens en zijn verhaal" achter elk bruidspaar, want ieder bruidspaar en iedere plechtigheid is uniek! Samen met jullie dit onderdeel van jullie huwelijksdag voor­bereiden, is ontzettend leuk en boeiend werk.

Het officiële gedeelte van jullie huwelijksdag, waarop jullie huwelijk voor de wet wordt voltrokken, begint op het gemeentehuis of in een van de daarvoor aangewezen trouwlocaties. Samen met jullie probeer ik van deze plechtigheid iets bijzonders te maken. In een voorgesprek komt alles aan de orde wat van belang kan zijn op jullie grote dag. Graag wil ik jullie wat beter leren kennen, zodat er persoonlijke inbreng is en ik rekening kan houden met jullie wensen. Ruimte voor betrokkenheid van familie, vrienden of bekenden kan soms het geheel wat luchtiger en persoonlijker maken.

Op deze manier hoop ik dat de huwelijksvoltrekking een stijlvolle, maar toch ook ontspannen gebeurtenis wordt, die een wezenlijk onderdeel vormt in de herinnering aan een onvergetelijke dag. Kiezen en gekozen worden is een absoluut hoogtepunt voor ieder mens en dat is zeker een feestdag waard!

Contactgegevens

Femmy Marinus-Van der Wal

Vondellaan 29

3852 BL  Ermelo

T (0341) 559 291

E femmymarinus@filternet.nl

Uitgelicht