Help

Navigeren

U kunt op verschillende manieren door de site navigeren:

Kruimelpad

Op elke pagina vindt u een zogenoemd 'kruimelpad'. Dit ziet er bijvoorbeeld zo uit: Home / Actueel / Nieuwsberichten.

Op deze manier kunt u zien waar u zich in de website bevindt. U kunt altijd één of meerdere stappen 'terug' door op een titel in het kruimelpad te klikken. Uiteraard kunt u ook met de knop “vorige” of “back” in de knoppenbalk van uw browser terug naar de vorige pagina. Via de link Home of het logo kunt u altijd terug naar de startpagina.

Het menu

Via het menu kunt u alle informatie vinden die op deze website staat. U kunt naar de door u gewenste pagina gaan door in het menu op die pagina te klikken.

Zoeken

Als u op deze website iets zoekt, dan kunt u op verschillende manieren te werk gaan:

  • U kunt het onderwerp dat u zoekt vinden via de navigatie of via de zoekfunctie van de Digitale Balie
  • U kunt een onderwerp ook vinden via de zoekbalk. Typ het zoekwoord in en klik op “Zoek”. U krijgt de zoekresultaten in een nieuwe pagina te zien. Klik op een zoekresultaat en u komt op de betreffende pagina in de website.

Downloads

Op de website worden documenten als download aangeboden. De meeste documenten zijn zogenaamde PDF/A-documenten. Indien u deze documenten niet kunt bekijken, dan hebt u een waarschijnlijk geen PDF-lezer op u computer geïnstalleerd. Om deze bestanden te lezen zult u gebruik moeten maken van het programma PDF-reader. U kunt een gratis PDF-reader downloaden op de website van Adobe Acrobat Reader.

Grotere letters

U kunt de letters op deze site op twee manieren vergroten:

  • Ga met de cursorpijl in het document staan. Druk de knop Ctrl op uw toetsenbord in en scroll tegelijkertijd met het wieltje op de muis. U ziet de letters groter en kleiner worden.
  • U gaat naar de werkbalk in uw scherm naar vergroot letters. Klik op deze optie en de tekst wordt vergroot.

Een pagina afdrukken

Als u een pagina van deze website wilt afdrukken, kunt u klikken op “Print pagina”.

Lees voor

Op elke pagina staat “Lees voor”. Door hierop te klikken wordt de desbetreffende pagina voorgelezen.

Onjuiste informatie op de site

De gemeente Putten is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar communicatie@putten.nl.