Wijziging beleidsregels Participatiewet en aanverwante regelingen

Type bekendmaking
overig
besluit genomen
Locatie (gemeente)
  • Putten
Publicatiedatum
01-03-2019
Einddatum
26-04-2019
Bekendmaking

Het college van burgemeester en wethouders heeft in zijn vergadering van 19 februari de 'Beleidsregels Participatiewet en aanverwante regelingen gemeente Putten 2019' vastgesteld. Daarnaast heeft het college in deze vergadering besloten om de 'Beleidsregels Participatiewet en aanverwante regelingen gemeente Putten 2018 eerste wijziging' in te trekken.

Beschrijving

Deze besluiten treden in werking vanaf 1 maart 2019.