Ontwerpwijzigingsplan Oude Nijkerkerweg 2-2A

Einddatum
26-12-2019
Bekendmaking

Van donderdag 14 november tot en met vrijdag 27 december 2019 ligt in het gemeentehuis voor eenieder ter inzage het ontwerpwijzigingsplan Oude Nijkerkerweg 2-2A.

Beschrijving

In het wijzigingsplan wordt geregeld dat Oude Nijkerkerweg 2A zelfstandig (los van Oude Nijkerkerweg 2) bewoond mag worden. Dit was eerder vergund als inwoning. Voor de wijziging worden sloopmeters ingezet.

Procedure

U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Ook kunt u de stukken op afspraak, via telefoonnummer (0341) 359 768, ‘s middags en op donderdagavond inzien. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan digitaal inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ID-nummer is NL.IMRO.0273.WPBGOudeNijkerk2a-ON01. Binnen de termijn dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders.