Verkeersbesluit Garderenseweg en Klaas Frisohof

Einddatum
02-01-2020
Bekendmaking

Het college van burgemeesters en wethouders zijn van plan om een verkeersbesluit te nemen voor

Beschrijving

het instellen van gereserveerde parkeerplaats op de Klaas Frisohof voor een ambulance nabij de ingang van het gezondheidscentrum Da Costa, om zo de bereikbaarheid voor hulpdiensten te garanderen. Het instellen van een stopverbod (gele streep) nabij Garderenseweg 11 en Klaas Frisohof 1, om zo de verkeersveiligheid en het zicht op de kruising te verhogen.

Procedure

De stukken liggen van donderdag 5 december tot donderdag 2 januari tussen 08.30 tot 12.30 uur ter inzage in het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0341) 359 611. Gedurende de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het voorstel schriftelijk of mondeling naar voren brengen.