Beleidskader recreatie gemeente Putten

Einddatum
23-01-2020
Bekendmaking

De gemeenteraad van Putten heeft op 5 september het Beleidskader recreatie vastgesteld. Het beleidskader is bedoeld om de verblijfsrecreatie in Putten en het recreatieve landschap te verbeteren.

Beschrijving

In het beleidskader staan instrumenten waar recreatieondernemers gebruik van kunnen maken. De inzetbaarheid van de instrumenten is afgestemd op de gebieden: Koudhoorn, Krachtighuizen en Huinen. Per gebied is in het beleidskader een visie opgenomen. De visie richt zich op het behalen van een gewenst eindbeeld in de komende periode van 15-20 jaar.

Procedure

Het beleidskader kunt u inzien op het gemeentehuis of via de gemeentelijke website www.putten.nl. (het beleidskader staat onder ruimtelijk beleid). Voor meer informatie over het beleidskader kunt u contact opnemen met de heer M. Struijs (0341) 359 732 of de heer J. Doornbos (0341) 359 731. Het beleidskader treedt in werking per 12 december 2019.