Beleidsregels voor het verlenen van tijdelijke omgevingsvergunningen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente Putten

Type bekendmaking
overig
besluit genomen
Locatie (postcode)
  • 3881BZ 1
Publicatiedatum
16-01-2020
Einddatum
12-03-2020
Bekendmaking

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Putten heeft op 7 januari 2020.

Beschrijving

de beleidsregels voor het verlenen van tijdelijke omgevingsvergunningen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente Putten vastgesteld.

Procedure

Als er een verzoek voor het huisvesten van arbeidsmigranten wordt ingediend, wordt getoetst aan dit beleid. De beleidsregels gelden voor het huisvesten van vijf of meer arbeidsmigranten. Uitgangspunten van het beleid zijn onder andere:

• voorkeur voor huisvesting in leegstaande kantoren of andere bedrijfspanden, een locatie waar op grond van het bestemmingsplan bebouwing is toegestaan en/of huisvesting nabij de werklocatie;
  • voorkeur voor gespreide huisvesting. Het uitgangspunt is maximaal 100 arbeidsmigranten per locatie;
  • beheer en toezicht nodig en;
  • voldoende parkeerplaatsen.

U kunt de beleidsregels inzien bij de balie in het gemeentehuis, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. De beleidsregels kunt u via www.putten.nl downloaden. Voor meer informatie over de beleidsregels kunt u contact opnemen met mevrouw I. Steunebrink, telefoonnummer (0341) 359 768. De beleidsregels treden in werking per 16 januari 2020.