Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Type bekendmaking
bestemmingsplan
ontwerp
Locatie (perceel)
  • Putten
Publicatiedatum
19-03-2020
Einddatum
30-04-2020
Kaart behorende bij: Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding begraafplaats Schootmanshof (nabij Telgterweg 14)

Van 19 maart tot 30 april 2020 ligt voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding begraafplaats Schootmanshof (nabij Telgterweg).

Beschrijving

Een deel van de woonbestemming Telgterweg 14 krijgt een maatschappelijke bestemming (voor uitbreiding van de gemeentelijke begraafplaats). Een deel van de huidige maatschappelijke bestemming krijgt een woonbestemming.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID nummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0273.BPBGSchootmanshof-ON01. Voor meer informatie kunt u bellen via het telefoonnummer (0341) 359 768.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Putten, Postbus 400, 3880 AK Putten of via info@putten.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.