Uitstel belastingbetaling ondernemers. Gewijzigde aanslag toeristenbelasting

In verband met de huidige omstandigheden heeft de gemeente Putten de betaling gemeentelijke belastingen voor ondernemers uitgesteld. Daarnaast wijzigt de gemeente het opleggen van aanslagen toeristenbelasting.

Toeristenbelasting

De definitieve aanslagen toeristenbelasting 2019 worden eind maart van dit jaar opgelegd. De gemeente Putten verlengt de betalingstermijn tot 1 oktober 2020. De voorlopige aanslagen toeristenbelasting 2020 worden niet, zoals gebruikelijk, in de maand juni verstuurd. De gemeente bekijkt later dit jaar of en wanneer deze aanslagen worden verzonden.

Gemeentelijke belastingen

Alle bedrijven die een aanslag gemeentelijke belastingen hebben ontvangen krijgen automatisch uitstel van betaling tot 1 oktober 2020. U hoeft hiervoor geen aanvraag bij de gemeente in te dienen. Het uitstel geldt voor de ozb, rioolheffing, reinigingsrechten, reclamebelasting, marktgeld en leges. Ontvangt u voor uw onderneming een aanslag op uw privénaam en wilt u wel uitstel van betaling? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0341) 359 756 of stuur een e-mail naar belastingen@putten.nl

Heeft u een machtiging afgegeven voor automatische incasso?

Dan wordt de aanslag wel geïncasseerd. Wilt u in dat geval ook graag uitstel van betaling? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0341) 359 756 of stuur een e-mail naar belastingen@putten.nl.