Onderwijs

Op dit moment zoeken scholen en gemeenten hard naar een oplossing om goed onderwijs te bieden aan Oekraïense vluchtelingenkinderen. Helaas is dit nog niet geregeld. Tot er school is geregeld organiseert Breed Welzijn activiteiten voor kinderen en jongeren. Meld je hiervoor aan bij info@welzijnputten.nl. Om onderwijs zo goed mogelijk te kunnen organiseren is het belangrijk dat wij weten hoeveel kinderen er in Putten verblijven. Schrijf kinderen daarom in bij de gemeente.

Onderwijs voor kinderen van 4-12 jaar

Hier wordt hard aan gewerkt. Houd deze website in de gaten. Staat uw kind ingeschreven bij de gemeente? Dan ontvangt u van ons bericht als er meer bekend is rondom onderwijs. In de tussentijd worden er via Breed Welzijn activiteiten georganiseerd. Aanmelden kan via info@welzijnputten.nl

In de tussentijd worden er via Breed Welzijn activiteiten georganiseerd. Aanmelden kan via info@welzijnputten.nl. Vanaf maandag 11 april vinden deze activiteiten plaats op basisschool de Pelikaan- Boekweitstraat 24. Kinderen kunnen binnenkort naar basisschool de Pelikaan – Boekweitstraat 24 in Putten. Voor kennismaken en inschrijven kunt u bellen naar (0341) 357 799. Inschrijving bij de gemeente Putten is vooraf noodzakelijk.

Onderwijs voor 12-18 jarigen

Leerlingen van 12-18 jaar kunnen terecht bij de Internationale Schakelklas in Harderwijk. Alle nieuwkomers in Nederland van 12-18 jaar gaan eerst naar een ISK om o.a. de taal te leren en  kernvakken te volgen. Alle leerlingen moeten aangemeld worden bij een ISK. Het werkgebied van ISK Harderwijk beslaat in principe de gemeenten langs het randmeer Putten-Elburg inclusief Zeewolde.

Receptie ISK: Gerrie Plakmeijer, gplakmeijer@landstede.nl  tel. 06-43838920

Voor de intake: Siska Kooistra, skooistra@landstede.nl

Onderwijs voor 18+

Jongeren van 18+ die onderwijs willen volgen kunnen ook terecht bij ISK.

Voor de intake: Siska Kooistra, skooistra@landstede.nl.