Altijd op de hoogte van nieuws en informatie van de gemeente

De gemeente Putten deelt dagelijks nieuws en informatie met inwoners, ondernemers en (vrijwilligers)organisaties. U kunt deze informatie tot u nemen op de manier die bij u past. In dit artikel leest u welke communicatiemiddelen wij waarvoor inzetten.

Sociale media

Nieuws van de gemeente Putten leest u als eerst op onze sociale mediakanalen.

• Instagram @gemeenteputten
    • Op ons Instagram-account plaatsen wij vooral eigen berichten in de vorm van foto’s, video’s en stories.
  • Facebook /gemeenteputten
    • Naast eigen berichten, delen wij op onze Facebook-pagina regelmatig wetenswaardigheden van andere overheden en organisaties die voor Putten van belang zijn.
  • LinkedIn /company/gemeente-putten
    • Via onze LinkedIn-pagina blijft u op de hoogte van vacatures bij de gemeente.
  • YouTube Gemeente Putten
    • Interviews, reportages, video’s over grotere projecten en livestreams van bijeenkomsten bekijkt u via ons YouTube-kanaal.
  • Twitter @gem_putten
    • Twitter zetten wij vooral in bij acute situaties, zoals: crisis, onverwachte wegafsluitingen en storingen.

Krant

Via de gemeentepagina’s in huis-aan-huisblad De Puttenaer houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen, projecten, activiteiten en bekendmakingen. Ook leest u in deze krant de wekelijkse column Fontanusplein 1 van burgemeester en wethouders.

De Puttenaer wordt elke woensdag huis-aan-huis bezorgd.

Online

Naast de sociale media en de krant zijn onderstaande communicatiemiddelen misschien ook interessant voor u?

• E-mailnieuwsbrief
    • Iedere woensdag versturen wij de e-mailnieuwsbrief naar onze abonnees. De nieuwsbrief bestaat uit een compact overzicht van de belangrijkste weekberichten. Abonneer u via www.putten.nl/nieuwsbrief.
  • Website
    • Op onze website leest u informatie over onze dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Denk hierbij aan het aanvragen van een identiteitsbewijs, subsidie of regeling. Maar ook (achtergrond)informatie over lopende projecten en regelingen. De website bevat bovendien informatie over het bestuur en de ambtelijke organisatie. U vindt er bijvoorbeeld hoe u in contact komt met raads- en collegeleden. Meer weten? Kijk op www.putten.nl.
  • Raadsinformatiesysteem
    • Wilt u een vergadering van de gemeenteraad of een raadscommissie live volgen of terugkijken? Kijk op putten.raadsinformatie.nl. Daar vindt hier ook de agenda’s en vergaderstukken.
  • Officiële bekendmakingen
    • Wilt u automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Zoals vergunningen, bouwplannen en lokale regelgeving? Meld u aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt.

Meer weten?

Gemeente Putten