• Vier inwoners van Putten ontvangen een Koninklijke onderscheiding

26 april 2019

Vrijdag 26 april 2019 reikte burgemeester Lambooij een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan de heren M.J. (Mars) van de Meer, G. (Gerrit) Grevengoed, P.E. (Peter) Brink en mevrouw T. (Titia) Meindertsma-Falkena. Zij ontvingen de onderscheiding voor hun inzet voor de samenleving.

• Overhandiging sleutels nieuwe sociale huurwoningen Kerkstraat

02 juli 2019

Donderdag 25 april overhandigde wethouder Nico Gerritsen de sleutels aan de eerste bewoners van de 7 nieuwe sociale huurappartementen aan de Kerkstraat.

• Gemeente vraagt samenleving om initiatieven grootschalige energieopwekking

02 juli 2019

De gemeente Putten vraagt de samenleving om met initiatieven te komen voor grootschalige energieopwekking. Belangrijk hierbij is dat de initiatieven passen in het landschap en lokaal gedragen worden.

• Nationale Herdenking bij monument aan de Engweg

30 april 2019

Op zaterdag 4 mei 2019 vindt de Nationale Herdenking in Putten plaats bij het monument op de Oude Algemene Begraafplaats aan de Engweg/Molenstraat.

• Inloopavond ontwerpbestemmingsplan Kraakweg

23 april 2019

De Kraakweg wordt aangesloten op de rotonde Nijkerkerstraat/Van Geenstraat. De huidige aansluiting op de Nijkerkerstraat wordt afgesloten voor alle verkeer. Op dinsdag 7 mei is er tussen 19.00 en 20.30 uur een inloopavond in Stroud. U bent van harte welkom.

• Onderhoud drukriolering buitengebied

08 april 2019

De gemeente Putten voert in de periode april tot en met juli onderhoud uit aan de drukrioleringsunits. Soms is het nodig dat onze medewerkers uw terrein betreden. Dit om het onderhoud uit te kunnen voeren.