Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Drie inwoners van Putten koninklijk onderscheiden

De lintjesregen 2020 had een bijzonder karakter. Vanwege de coronamaatregelen heeft burgemeester H.A. Lambooij dit jaar geen lintjes opgespeld. De onderscheiden personen werden allemaal verrast door een persoonlijk telefoontje van de burgemeester met het heugelijk nieuws “Dat het zijne majesteit heeft behaagd...”. De uitreiking van de lintjes zal later op één landelijk moment plaatsvinden.

De volgende drie inwoners van de gemeente Putten kregen op vrijdag 24 april 2020 te horen dat zij koninklijk onderscheiden zijn: de heer W.B. van Til (ridder in de Orde van Oranje-Nassau), de heer A.P. van Dronkelaar (lid in de orde van Oranje-Nassau) en mevrouw A.J.A.M. van Schaik-Bosland (lid in de orde van Oranje-Nassau). De heren Van Til, Van Dronkelaar en mevrouw Van Schaik ontvingen de onderscheiding voor hun inzet voor de samenleving.

De heer W.B. van Til

De heer W.B. van Til (ridder in de Orde van Oranje-Nassau)

De heer Van Til zet zich vanaf 1974 enorm in voor verschillende organisaties en verenigingen, zowel nationaal als internationaal.

De heer A.P. van Dronkelaar

De heer A.P. van Dronkelaar (lid in de orde van Oranje-Nassau)

Vanaf 1980 zet de heer van Dronkelaar zich al in voor verschillende organisaties en verenigingen.

Mevrouw A.J.A.M. (Astrid) van Schaik-Bosland

Mevrouw A.J.A.M. van Schaik-Bosland (lid in de orde van Oranje-Nassau)

Mevrouw Van Schaik zet zich enorm in voor verschillende organisaties en verenigingen die zich op hun beurt weer inzetten voor de Puttense samenleving. Dit doet zij vanaf 1995.