Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Problemen met uw buren? Buurtbemiddeling Putten is er voor u!

Als u een probleem hebt met uw buren, is dat heel vervelend. Een kleinigheidje kan zomaar uitgroeien tot een ruzie die uw woonplezier bederft. Met een goed gesprek voorkomt u vaak dat soort vervelende situaties. Komt u er niet samen uit? Buurtbemiddeling Putten biedt uitkomst.

Burenruzies oplossen

Buurtbemiddeling helpt om burenruzies op te lossen. Denk aan ruzies over bijvoorbeeld radiolawaai, blaffende honden, een overhangende boom, pesterijen en stankoverlast. Getrainde en gecertificeerde bemiddelaars (vrijwilligers) van Buurtbemiddeling Putten luisteren aandachtig naar beide kanten van het verhaal. Zij geven geen oordeel en zijn neutraal.

Contact

Buurtbemiddeling is voor inwoners van de gemeente Putten gratis. Buurtbemiddeling Putten is elke werkdag tussen 09.00 en 13.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer (033) 469 2420. Ook de woningstichting, de gemeente en de politie kunnen een melding doen. Kijk voor meer informatie op de website www.problemenmetjeburen.nl.