Meld u aan voor de nieuwsbrief van de gemeente Putten

Wilt u het belangrijkste nieuws van de gemeente Putten rechtstreeks in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Dit is een makkelijke en snelle manier om op de hoogte te blijven van wat er in uw gemeente gebeurt. In de e-mailnieuwsbrief bundelen wij berichten over actuele projecten, het bestuur en nieuwsberichten over de gemeente Putten.

Abonneren

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u dan heel eenvoudig via www.putten.nl/nieuwsbrief. Wij vragen alleen uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet gebruikt voor andere doeleinden dan de online nieuwsbrief van de gemeente Putten. Wilt u zich in de toekomst afmelden, dan kan dat heel eenvoudig. Onderaan elke nieuwsbrief zit een afmeldlink.

Kader iconen:

Afdeling Communicatie