Augustus 2019

 • Heeft u de veiligheidsmonitor al ingevuld?

  14 augustus 2019

  Hoe ervaart u de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt? Mogelijk heeft u per post een uitnodiging van I&O Research ontvangen om de vragenlijst van de veiligheidsmonitor in te vullen. In de gemeente Putten zijn 2.395 willekeurig gekozen inwoners voor het onderzoek geselecteerd.

 • Gemeenteraad vergadert donderdag 5 september weer in de Raadzaal

  03 september 2019

  Vanaf donderdag 5 september vinden alle raads- en commissievergaderingen weer plaats in de Raadzaal van het gemeentehuis aan het Fontanusplein 1.

 • Avond van het Woonvraagstuk op dinsdag 10 september

  27 augustus 2019

  De gemeente Putten werkt samen met woonpartners en inwoners van Putten aan een nieuwe woonvisie. Om tot een goede woonvisie te komen, hebben wij inzicht nodig in uw wensen en behoeften rondom wonen. Daarom bent u van harte welkom op de Avond van het Woonvraagstuk op dinsdag 10 september in het vernieuwde gemeentehuis van Putten, Fontanusplein 1.

 • Glas en textiel scheiden, hoe werkt het ook alweer?

  13 augustus 2019

  In Putten gebruiken we grondstoffen graag opnieuw. U kunt ons hierbij helpen door al uw grondstoffen gescheiden in te leveren. Wij hebben u de afgelopen weken geïnformeerd over diverse afvalsoorten. In deze laatste editie staat het scheiden van glas en textiel centraal.

 • Veilig naar school

  27 augustus 2019

  Volgende week beginnen de scholen weer! Iedereen moet natuurlijk weer een beetje wennen aan het drukke verkeer. Met de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’ wil Veilig Verkeer Nederland u hierop attent maken. Want hoe meer rekening we houden met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid!

 • Ervaar het openbaar vervoer

  03 september 2019

  Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur (maandag 9 september) en een proefreis in Putten (woensdag 11 september). Let op: in tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal het inloopspreekuur in Wijkontmoetingscentrum Stroud (Brinkstraat 91) gehouden worden en niet in de bibliotheek.

 • Bespaartips voor huurders

  13 augustus 2019

  VeluweDuurzaam geeft regelmatig bespaartips. Deze maand twee nieuwe tips.

 • Puttense graffitikunstenaar voorziet fietstunnel van muurschilderingen

  15 augustus 2019

  Marijn van de Visser (19 jaar) uit Putten heeft de fietstunnel onder de Nijkerkerstraat voorzien van graffitikunst. Beide zijden van de fietstunnel zijn voorzien van muurschilderingen, gebaseerd op het thema ‘Putten Bomendorp’. Roelof Koekkoek, wethouder Openbare ruimte: “Wat een creativiteit! Marijn geeft het voorbeeld hoe (jonge) inwoners onze openbare ruimte met burgerinitiatieven kunnen verrijken”.

 • Geen publicatiebord bij het vernieuwde gemeentehuis

  14 augustus 2019

  Bij het vernieuwde gemeentehuis komt er geen fysiek publicatiebord meer te staan. Wilt u namens uw vereniging of vrijwilligersorganisatie toch een activiteit of evenement via de gemeente bekendmaken?

 • Oud papier scheiden, hoe werkt het ook alweer?

  13 augustus 2019

  In Putten gebruiken we grondstoffen graag opnieuw. U kunt ons hierbij helpen door al uw grondstoffen gescheiden in te leveren. Graag informeren wij u deze weken over de diverse afvalsoorten. Deze week staat het scheiden van oud papier en karton centraal.

 • Ledensubsidies voor 2020 aanvragen? Wees op tijd!

  14 augustus 2019

  De gemeente Putten kent ook voor het jaar 2020 diverse ledensubsidies. Bijvoorbeeld voor maatschappelijke en sportverenigingen. Wilt u in aanmerking komen voor een van deze subsidies? Stuur uw aanvraag dan tijdig in.

 • GFT-afval scheiden, hoe werkt het ook alweer?

  12 augustus 2019

  In Putten gebruiken we grondstoffen graag opnieuw. U kunt ons hierbij helpen door al uw grondstoffen gescheiden in te leveren. Graag informeren wij u de komende weken over de diverse afvalsoorten. Deze week staat het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval (GFT) centraal.

 • Verloren of gevonden voorwerpen

  12 augustus 2019

  Stel: u vindt een voorwerp op straat. Of u raakt zelf iets kwijt. Bijvoorbeeld uw ring of portemonnee. Waar kunt u het gevonden voorwerpen afgeven? En waar kunt u navragen of uw voorwerp gevonden is? In beide gevallen is het antwoord: bij de gemeente. U kunt ook kijken op www.verlorenofgevonden.nl.