Avond van het Woonvraagstuk op dinsdag 10 september

De gemeente Putten werkt samen met woonpartners en inwoners van Putten aan een nieuwe woonvisie. Om tot een goede woonvisie te komen, hebben wij inzicht nodig in uw wensen en behoeften rondom wonen. Daarom bent u van harte welkom op de Avond van het Woonvraagstuk op dinsdag 10 september in het vernieuwde gemeentehuis van Putten, Fontanusplein 1.

Programma

De avond start om 19.00 uur met inloop vanaf 18.30 uur. Atrivé geeft eerst een korte presentatie over de conclusies uit de woningmarktanalyse. Vervolgens krijgen enkele deelnemers het podium om een ‘pitch’ te houden. Wat zijn volgens hen de opgaven, de dillema’s en waar liggen de kansen? Vervolgens gaan we deze opgaven in kleine groepen uitdiepen. Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen en hopen dat u uw verhalen en ervaringen tijdens deze avond met ons wilt delen.

Wilt u zich aanmelden?

Aanmelden kan tot en met dinsdag 3 september via info@atrive.nl onder vermelding van: Putten 10 september, uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Kunt u niet aanwezig zijn, maar kent u iemand die prima voor u in de plaats kan komen? Meld diegene dan vooral aan.

Gespreksnotitie

Voorafgaand aan de Avond van het Woonvraagstuk ontvangt u van ons een korte gespreksnotitie. We hopen dat deze notitie u, als inwoner of professional, inspireert om uw eigen ervaringspraktijk met ons te delen. En antwoord te geven op de vraag: wat (en waarom) is volgens u van belang om Putten als woongemeente verder te ontwikkelen?

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met Eva Krabbenbos, beleidsmedewerker Ruimtelijke Zaken via telefoonnummer (0341) 359 739 of mail naar ekrabbenbos@putten.nl.