Heeft u hulp nodig in het dagelijks leven?

Heeft u vragen over werk en inkomen? Of heeft u zorgen over de opvoeding en het opgroeien van uw kind(eren)? Heeft u het idee dat u onvoldoende kunt meedoen in de maatschappij? Meld dit bij de gemeente Putten. Dan gaan wij samen met u kijken hoe wij u kunnen helpen.

Geef aan als u hulp nodig heeft

Dit doet u door het meldingsformulier ‘Hulp, advies of ondersteuning’ in te vullen. Dit kan online via www.putten.nl. Wilt u het liever niet online invullen? Dan kunt u het formulier ophalen bij de Servicebalie in het gemeentehuis.

Wij nemen contact met u op

Op basis van het ingevulde meldingsformulier maakt de gemeente Putten een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Samen bespreken wij welke problemen u in het dagelijkse leven ervaart en wat u graag zou willen veranderen. Soms liggen de oplossingen op een ander vlak dan waar u in eerste instantie aan denkt. De gemeente kijkt naar wat u zelf kunt, welke mensen in uw omgeving kunnen helpen en welke andere oplossingen in gemeente Putten beschikbaar zijn. Tijdens het gesprek mogen er altijd andere personen aanwezig zijn die voor u vertrouwd zijn. Bijvoorbeeld een familielid, iemand die al veel voor u doet of iemand die veel van het onderwerp weet.

Ondersteuning van Stimenz

U kunt ook gratis onafhankelijke ondersteuning vragen bij Stimenz. De medewerkers van Stimenz zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (088) 784 6464. Op de website www.stimenz.nl vindt u meer informatie over de ondersteuning die zij bieden.