Burgemeester Lambooij reikt gemeentegids 2017 uit

Burgemeester Lambooij heeft, samen met de eigenaren van FMR Producties (uitgever van de gemeentegids), donderdagavond 23 februari de eerste exemplaren van de gemeentegids 2017 uitgereikt aan de fotografen van de foto’s in de gemeentegids.

In september 2016 heeft de gemeente Putten inwoners gevraagd een mooie dorpsfoto te delen voor de gemeentegids 2017. Hier is massaal op gereageerd. Van de ruim 150 ingezonden foto’s heeft de redactie, vanwege beperkte ruimte, een selectie moeten maken van 35 foto’s. Bij deze foto’s behoren 14 fotografen, waarvan 13 fotografen donderdagavond 23 februari de gemeentegids 2017 in ontvangst hebben genomen.

Ada den Hartigh, de fotograaf van de coverfoto, kreeg de gemeentegids als eerste overhandigd. Het was voor de fotografen nog een verrassing welke foto de redactie had uitgekozen als coverfoto en welke plek de andere foto’s in de gemeentegids hadden gekregen. Alle fotografen hebben als bedankje een verjaardagskalender ontvangen met pentekeningen met foto’s van Putten.

Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart wordt de gemeentegids 2017 huis aan huis verspreid. Ontvangt u volgende week geen gids, dan kunt u bij de receptie van het gemeentehuis (Fontanusplein 1) een exemplaar afhalen.

Groepsfoto van uitreiking gemeentegids 2017