Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Bereikbaarheid gemeente

Informatie over de bereikbaarheid en dienstverlening van de gemeente Putten in verband met het coronavirus.

De dienstverlening van de gemeente Putten blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel zijn er een aantal aanpassingen door het coronavirus.

Bezoekers gemeentehuis alleen welkom na telefonische afspraak

Vanaf woensdag 1 april 2020 kunt u alléén telefonisch een afspraak maken om een bezoek te brengen aan ons servicecentrum. U kunt geen afspraak meer maken via onze website of via de e-mail. Alleen voor dringende zaken (die niet kunnen wachten) kunt u een afspraak maken voor een bezoek. Bel telefoonnummer (0341) 359 611. Komt u zonder afspraak naar het gemeentehuis? Dan kunnen wij u niet helpen.

Heeft u al een afspraak?
Uw contactpersoon neemt contact met u op over uw afspraak. Afspraken worden zoveel mogelijk uitgesteld.
Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan verzoeken wij u dringend om zelf de afspraak te wijzigen of te annuleren.

Online dienstverlening

Wij blijven goed bereikbaar
De medewerkers van de gemeente Putten werken voor een groot deel vanuit huis, maar zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. U bereikt de gemeente Putten via info@putten.nl of via telefoonnummer (0341) 359 611.

Regel het online
We vragen u uw zaken zoveel mogelijk online te regelen. Het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een vergunning kan bij ons bijvoorbeeld allemaal gemakkelijk via onze website.

Afvalbrengstation en ophalen afval

Het afvalbrengstation blijft geopend en het afval wordt op de vertrouwde wijze opgehaald.

Gemeentearchief

Vanwege het coronavirus kan er tijdelijk geen archiefonderzoek plaatsvinden bij de gemeente Putten. Heeft u vragen over het gemeentearchief? U kunt ons tijdens werkdagen bereiken van 09.00 tot 12.30 uur. Dit kan per e-mail via info@putten.nl of telefonisch via (0341) 359 693.

Raads- en commissievergaderingen

De gemeenteraad en de raadscommissies vergaderen digitaal. U kunt de vergaderingen live volgen via het Politiek Portaal: https://putten.raadsinformatie.nl.