Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Gemeente Putten vraagt jongeren mee te denken over coronabestendige samenleving

De gemeente Putten organiseert op donderdagavond 9 juli een Zoom-sessie voor jongeren. Aan de jongeren wordt gevraagd om met suggesties te komen voor het inrichten van de samenleving ten tijde van corona. De opbrengst wordt aangeboden aan de gemeenteraad.

Aanleiding was een motie in de gemeenteraadsvergadering van donderdag 28 mei. Met de motie werd het college van burgemeester en wethouders opgeroepen de Puttense jongeren actief te betrekken bij de inrichting van de anderhalvemetersamenleving.

Zoom-sessie

De online sessie vindt plaats op donderdagavond 9 juli vanaf 19.00 uur. Puttense jongeren kunnen zich aanmelden door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 387 58 112. Zij ontvangen dan een link om deel te nemen.