Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over onder andere de dienstverlening van de gemeente en evenementen.

Informatie voor ondernemers en ZZP'ers

We hebben een aparte pagina voor ondernemers en ZZP'ers ingericht.

Vragen over het coronavirus en wat u zelf moet doen

Op de pagina 'actuele informatie' vindt u links naar websites met informatie over het coronavirus. Ook vindt u hier links naar de belangrijkste maatregelen om verspreiding te voorkomen.

Afval

Het afvalbrengstation blijft geopend en het afval wordt op de vertrouwde wijze opgehaald.

Bereikbaarheid

De gemeente Putten blijt bereikbaar voor u. Wel is onze de wijze van dienstverlening aangepast. Lees meer over de gewijzigde dienstverlening en bereikbaarheid.

Geboorte

U kunt uw geboorteaangifte online doen. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op.

Weekmarkt Putten

De weekmarkt gaat voorlopig door, maar alleen voor de foodsector. De burgemeester heeft dit afgestemd met zijn collega’s in de regio. Hij vindt het van belang om hierin één lijn te trekken. We weten niet hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Daarom wordt per week bekeken of het doorgaan van de weekmarkt verantwoordelijk is.