De nieuwe gemeentegids is verschenen

De Gemeentegids 2023 van Putten is nu voor u beschikbaar. De gemeentegids is een handzaam boekje voor elke inwoner die informatie graag op papier tot zich neemt.

Inhoud van de gemeentegids

In de gemeentegids vindt u informatie over de Puttense politiek en het dagelijks bestuur van onze gemeente. Ook geven wij u informatie over de ambtelijke organisatie en bij wie u terecht kunt voor vragen. Daarnaast is de zorgwijzer opgenomen in de nieuwe gids en staan er adressen in van bedrijven, scholen, verenigingen en clubs in onze gemeente.

Vraag de gemeentegids 2023 gratis aan via www.putten.nl/gemeentegids of bel (0341) 359 611. Ophalen in het gemeentehuis kan uiteraard ook.

Ophalen of thuis laten bezorgen

U kunt de gemeentegids 2023 ophalen bij de welkomstbalie in het gemeentehuis. Bent u niet in de gelegenheid om naar het gemeentehuis te komen? Natuurlijk geven wij u wel de mogelijkheid een gids te ontvangen. Vraag een exemplaar aan bij de gemeente Putten en u ontvangt de gids per post in uw brievenbus.

De gemeentegids kunt u uiteraard ook digitaal raadplegen via onze website.

Gemeentegids aanvragen

www.putten.nl/gemeentegids