December 2018

• Kerstbomeninzamelactie voor jongeren

18 december 2018

De gemeente Putten organiseert weer een kerstbomeninzamelactie voor Puttense jongeren tot 15 jaar. Ieder jaar doen jongeren hun best om zoveel mogelijk kerstbomen in te zamelen. Voor iedere ingeleverde boom ontvangen ze € 0,50 en een lot. Als ze het lot invullen en inleveren maken ze kans op mooie prijzen.

• Gewijzigde dienstverlening door de jaarwisseling

18 december 2018

Door de jaarwisseling zijn er wijzigingen in onze dienstverlening. Dit geldt voor het gemeentehuis, het afvalbrengstation, de afvalinzameling en de ondergrondse containers voor glas en textiel.

• Populair fonds voor duurzaamheidsleningen weer open

08 januari 2019

De gemeente Putten stelt op 2 januari 2019 het fonds voor duurzaamheidsleningen weer open. Het fonds bestaat al sinds 2013 en is in trek bij veel huiseigenaren. Particuliere huiseigenaren kunnen een goedkope lening afsluiten om duurzame maatregelen te nemen in de eigen woning. De gemeenteraad heeft besloten om het fonds vanaf 2019 te verhogen. Voor het jaar 2019 is in het fonds € 350.000,00 aan duurzaamheidsleningen beschikbaar.