Gewijzigde dienstverlening door de jaarwisseling

Door de jaarwisseling zijn er wijzigingen in onze dienstverlening. Dit geldt voor het gemeentehuis, het afvalbrengstation, de afvalinzameling en de ondergrondse containers voor glas en textiel.

Gemeentehuis

Het gemeentehuis is gesloten op:

• maandag 31 december vanaf 12.30 uur (oudjaarsdag);
  • dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag);
  • woensdag 2 januari tot 10.00 uur (vanwege het nieuwjaarsontbijt).

Dit geldt voor de Publiekswinkel gemeente Putten aan de Verlengde Dorpsstraat 3, het Gemeentehuis Vanenburgerallee en de Locatie politiekantoor.

Afvalbrengstation

Het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5 is gesloten op:

• maandag 31 december (zoals elke maandag);
  • dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag).

Afvalinzameling

Uw afval wordt op een andere dag opgehaald dan u gewend bent.

• Dinsdag 1 januari wordt geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar woensdag 2 januari.

Het kan voorkomen dat er op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wilt u het afval daarom op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de weg zetten? Voor meer informatie: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app ‘Afvalwijzer’ van AddComm.

Inzameling glas en textiel

De ondergrondse containers voor glas en textiel worden op maandag 31 december afgesloten. Dit om vernielingen tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Op woensdag 2 januari worden de ondergrondse containers weer geopend.