Afvalkalender 2020: laatste papieren editie

Binnenkort ontvangt u de Afvalkalender 2020. Dit is de laatste afvalkalender die we huis-aan-huis op papier uitdelen. Veel inwoners maken al gebruik van de website www.mijnafvalwijzer.nl of de Afvalwijzer app van AddComm. Wijzigingen gedurende het jaar zijn voor de gemeente online makkelijk door te voeren. Zo heeft u via www.mijnafvalwijzer.nl en via de app altijd de juiste informatie.

Gebruikt u de app nog niet?

Download de gratis app ‘Afvalwijzer’ van AddCom als u gebruik maakt van een smartphone. Via de app ziet u makkelijk wanneer welk afval wordt opgehaald. Ook vindt u hier het AfvalABC met meer informatie over de verschillende afvalstromen. Heeft u hulp nodig bij het instellen van de app? De medewerkers in het gemeentehuis helpen u graag.

Liever geen app?

Via www.mijnafvalwijzer.nl kunt u de afvalwijzer ook zelf downloaden en printen. Lukt het niet om de afvalwijzer zelf te printen, dan kunt u de kalender ook telefonisch aanvragen bij de Servicebalie via telefoonnummer (0341) 359 611.

Meer informatie

Op de Afvalkalender 2020 vindt u meer informatie over de tarieven, afvalzakken, verkoopadressen en aanbiedingsregels. De Afvalkalender geeft ook informatie over het Afvalbrengstation en het laten ophalen van grof afval. Heeft u bruikbare spullen die u niet meer gebruikt? Deze kunt u inleveren bij de kringloopwinkels in Putten.