Gewijzigde dienstverlening rondom de feestdagen

Door de kerstdagen en de jaarwisseling zijn er wijzigingen in onze dienstverlening.

Gemeentehuis

Het gemeentehuis is gesloten op:

• woensdag 25 december (Eerste Kerstdag);
  • donderdag 26 december (Tweede Kerstdag);
  • dinsdag 31 december vanaf 12.30 uur (oudjaarsdag);
  • woensdag 1 januari (nieuwjaarsdag);
  • donderdag 2 januari tot 10.00 uur (vanwege het nieuwjaarsontbijt).

Afvalbrengstation

Het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5 is gesloten op:

• woensdag 25 december (Eerste Kerstdag);
  • donderdag 26 december (Tweede Kerstdag);
  • dinsdag 31 december vanaf 12.30 uur (oudjaarsdag);
  • woensdag 1 januari (nieuwjaarsdag).

Afvalinzameling

Uw afval wordt op een andere dag opgehaald dan u gewend bent.

• Woensdag 25 december wordt geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar dinsdag 24 december.
  • Donderdag 26 december wordt geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar vrijdag 27 december.
  • Woensdag 1 januari wordt geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar donderdag 2 januari.

Het kan voorkomen dat er op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wilt u het afval daarom op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de weg zetten? Voor meer informatie: www.mijnafvalwijzer.nl of download de app ‘Afvalwijzer’ van AddComm.

Markt

De weekmarkten van woensdag 25 december en woensdag 1 januari komen te vervallen. In plaats daarvan zijn er twee kleine weekmarkten op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december. Zoals gewoonlijk vindt de markt plaats tussen 08.00 en 13.00 uur op het Fontanusplein en het Kerkplein.