Laatste luierzakken in de verkoop

De gemeente Putten stopt per 1 januari 2020 met de proef voor de gescheiden inzameling van luiers. Dit betekent dat u luiers in de toekomst in de blauwe zak moet aanbieden.

Verkoop laatste luierzakken

De verkoop van de laatste luierzakken loopt sneller dan verwacht. De overgebleven voorraad is naar de vaste verkoopadressen voor afvalzakken gebracht. Als de luierzakken op zijn, worden er geen nieuwe meer geleverd. Het is, in tegenstelling tot wat er in uw afvalkalender staat, niet meer mogelijk om luierzakken te kopen bij de Servicebalie in het gemeentehuis.

U mag uw voorraad opmaken

U mag de luierzakken die u zelf nog in voorraad hebt gewoon opmaken. Let op: u mag ze alleen aanbieden samen met het restafval. In de PMD-week zamelen we ze niet meer in. Vanaf 2021 gaat onze afvalverwerker de luiers nascheiden uit het restafval en verwerken tot een duurzame afvalstroom.