Verspreiding Gemeentegids 2020 via afhaalpunten

In 2020 verschijnt er weer een gemeentegids. We verspreiden de gemeentegids begin februari via 11 verschillende locaties in de gemeente Putten. In tegenstelling tot voorgaande jaren verspreiden wij de gemeentegids dus niet langer huis-aan-huis. De exacte uitgiftedatum van de gemeentegids is nog niet bekend. Zodra deze bekend is informeren wij u hierover via de Informatiepagina, website, Facebook en Twitter. Zo weet u precies wanneer u een exemplaar kunt afhalen.

De gemeentegids 2020 informeert u over de dienstverlening van de gemeente en het gemeentebestuur. Ook is de zorgwijzer opgenomen in de nieuwe gids en staan er adressen in van bedrijven, scholen, verenigingen en clubs in onze gemeente. De foto’s in de gemeentegids zijn wederom grotendeels afkomstig van inwoners van de gemeente Putten.