Wij helpen u graag! (deel 7)

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Wij helpen u graag!’. Hierin vertellen wij over de gewijzigde dienstverlening in het vernieuwde gemeentehuis. Sinds de opening van het vernieuwde gemeentehuis zijn er ruimere openingstijden en is de dienstverlening verbeterd. En voor veel vragen kunt u nu terecht bij de Servicebalie.

Melding Openbare ruimte

Heeft u sleutels gevonden, dan kunt u deze afgeven bij de Servicebalie in het gemeentehuis. De sleutels worden 3 maanden bewaard. Ben u een sleutels kwijt? Kom langs of bel de Servicebalie via telefoonnummer (0341) 359 611, misschien zijn uw sleutels gevonden.

Wist u dat…

Iets anders verloren of gevonden? U kunt een gevonden of verloren voorwerp, zoals een portemonnee, tas of kentekenplaat ook online melden of zoeken via de landelijke website www.verlorenofgevonden.nl.