Wij helpen u graag! (deel 9)

De afgelopen maanden hebben wij in deze rubriek aandacht besteed aan de gewijzigde dienstverlening van de gemeente Putten. Sinds de opening van het vernieuwde gemeentehuis zijn er ruimere openingstijden en is de dienstverlening verbeterd. En voor veel vragen kunt u nu terecht bij de Servicebalie. Voorlopig is dit het laatste artikel in deze rubriek.

Waarvoor kunt u ook alweer bij de Servicebalie terecht?

• Het ophalen van uw paspoort, identiteitskaart en rijbewijs (aanvragen kan bij de balie Burgerzaken, daarvoor gelden andere openingstijden).
  • Een melding voor de openbare ruimte.
  • Het melden van een verloren en gevonden voorwerp.
  • Het maken van een gehandicaptenparkeerkaart.
  • Het ophalen of inleveren van een formulier.
  • Informatie over producten en diensten van de gemeente.

Heeft u sleutels gevonden, dan kunt u deze afgeven bij de Servicebalie in het gemeentehuis. De sleutels worden 3 maanden bewaard. Ben u een sleutels kwijt? Kom langs of bel de Servicebalie via telefoonnummer (0341) 359 611, misschien zijn uw sleutels gevonden.

Wist u dat…

u voor het ophalen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs geen afspraak hoeft te maken? U kunt gewoon bij ons binnenlopen.

Openingstijden Servicebalie

Maandag: 08.30 tot 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 tot 17.00 uur
Woensdag: 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag: 08.30 tot 20.00 uur
Vrijdag: 08.30 tot 12.30 uur

Meer informatie

Heeft u nog vragen over deze rubriek, dan kunt u contact opnemen met de Servicebalie via telefoonnummer (0341) 359 611.