Denk online mee met de planvorming van bedrijventerrein Henslare

Tijdens eerdere bijeenkomsten over de ontwikkeling van bedrijventerrein Henslare heeft u de mogelijkheid gehad om informatie te krijgen over de voorbereiding van het plan. U heeft vanaf vandaag ook de mogelijkheid om digitaal mee te doen met de planvorming.

Wij horen graag uw mening

Wilt u uw mening geven over het toekomstige bedrijventerrein Henslare? Dit doet u zo:

• Via www.putten.nl/planvorming kunt u tot vrijdag 19 november online uw mening geven.
  • Op de website ziet u een plattegrond van de huidige situatie. Hierop ziet u een indicatie van het nieuwe bedrijventerrein.
  • U kunt ideeën, zorgen of wensen achterlaten op de website via het opmerkingenformulier dat op uw scherm komt. Ook kunt u foto’s of andere bestanden toevoegen.
  • Het formulier werkt het beste door de website via een computer te bezoeken. Via telefoon of tablet werkt deze toepassing minder goed.

Alle reacties worden verzameld en na vrijdag 19 november op de website geplaatst. Met uw informatie kunnen we het voorstel voor een bedrijventerrein aanvullen en zo mogelijk verbeteren. Zo kan de gemeenteraad een afgewogen besluit nemen.

Gemeente Putten
Anne Glasbergen