Uitroepteken   Coronavirus: alles over de maatregelen en onze dienstverlening.

Laatste kans subsidieregeling Putten Herdenkt

In mei dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd is. In Putten hebben we vanaf september 2019 al veel aandacht besteed aan het oorlogsverleden. Het jaar 2020 staat in het teken van de 75-jarige bevrijding van Nederland. De gemeente Putten heeft hiervoor het project Putten Herdenkt opgezet en ondersteunt activiteiten door subsidie te verlenen.

Subsidie aanvragen tot uiterlijk 1 maart

De subsidieregeling voor Putten Herdenkt is een succes. Vele activiteiten en initiatieven hebben inmiddels gebruik gemaakt van de financiële ondersteuning van de gemeente Putten. Heeft u plannen die passen binnen Putten Herdenkt? U kunt tot uiterlijk 1 maart subsidie aanvragen via www.putten.nl/puttenherdenkt.

Programma Putten Herdenkt

De gemeente Putten overlegt regelmatig met alle organisatoren. Door samen te werken en de activiteiten op elkaar af te stemmen ontstaat er een gevarieerd programma. In de afgelopen maanden zijn er al diverse activiteiten georganiseerd onder de noemer Putten Herdenkt. Ook dit jaar staan er vele activiteiten op de voorlopige planning. Het volledige programma van Putten Herdenkt is verkrijgbaar bij VVV Putten en via www.puttenherdenkt.nl.